By protecting my heart truly, I got lost in the sound

Här nedan kommer en härlig hederlig bildbomb. Först skolavslutningen igår morse, lite häng med Matilda, Smitingen under eftermiddagen med Emelie och sedan också fotbollen hemma hos Erika med några sköna brudar i laget. Är redan taggad på att bli frisk och träna/spela nästa vecka. Nästa söndag påbörjas även mitt arbete, det känns bra att tjäna pengar fast kanske lite drygt att jobba så mycket. Ska göra det bästa av saken! 

Hoppas att ni har haft en lika underbar början på sommarlovet som jag, ha en bra helg!








image description

image description









image description

Du är min hjälte för du vågar vara rak

Halloj!
Idag har varit en bra dag. En match som vi dominerade från början till slut men ändå förlorade med 2-1 eftersom de fick in ett skitmål när det var två minuter kvar.

Jag har otroligt ont i huvudet och mår illa just nu. Jag är INTE taggad för nationellt prov i spanska imorgon. Förhoppningsvis slipper jag teckenspråket på fredagsmorgonen och då är jag ledig hela dagen. Skönt.

Du kommer aldrig mer bli dig själv

Värderingar. Värderingar, värderingar, värderingar.

Idag har jag fått reda på två stycken usla betyg, den här gymnasiereformen suger för oss som är försökskaniner.

Annars har jag haft en slapp dag. Jag har varit och hejat på SPSP, SPME och SPSK på Sjöslaget. SPSK kom trea och Estet vann (såklart). Gäller inte reglerna för dem alls? VARJE år är de fler än de får vara. Särbehandling är vad det är. 

Sitter just nu och funderar inför match och laddar in lite Kent i iPhonen. Hade nästan glömt att jag hade Kent-boxen.

En störelsemoment för mig är, de som agerar som riktiga Harry Potter-fans men som fan inte ens har läst böckerna. Ett otroligt störelsemoment är vad det är. Om man tror att man vet allt om Harry Potter men inte har läst böckerna, då är man körd. Emelie, du förstår vad jag menar, soulm8.









Matildas och min fågelbebis som inte var folkskygg för fem öre (försökte fan skrämma bort honom) men han försvann inte. Vi döpte honom till Gullefjun och han låg och solade med oss i stadsparken en bra stund.

Jag orkar inte slåss

Hahahaha, märkte igårkväll att jag i mina tio senaste inlägg alltid börjat med "hej på er" och jag ber om ursäkt för enformigheten.

Idag har jag fått veta att jag får ett B i naturkunskap och ett A på mitt ekonomiprov. Jag ska fixa färdigt med historiekompletteringen så är jag färdig med skolarbetet sen. (Mycket möjligt att jag får göra om ett helt grammatikhäfte i svenskan eftersom alla andra tydligen ringat in en massa fler uppgifter än mig.. Så alltså har jag inte gjort allt jag ska.)

Imorgon blir det teckenspråk, svenska, matte och sjöslaget!
Sedan är det ju en självklarhet att kolla på HFF division 4 innan träningen som då blir försenad. Match på onsdag (osäkert om jag ens blir uttagen dock.)

Åh, bara jag får bort all stress så ska jag fan i mig bara leva. Leva leva leva.

Y por eso

Hej på er!

Idag har jag sett finalen av Mästarnas Mästare och även finalen av Big Brother. Väldigt roande, Jörgen Jönsson vann MM och Hanna J vann BB.

Jag har laddat ner massa ny musik för att få sommarkänsla och nu hoppdansar jag runt i rummet samtidigt som jag försöker fokusera på min historieuppgift.

Ha en bra kväll!

We began to swap our places

Hej på er!
Hade en enormt trevlig kväll igår med god mat, god efterrätt och roligt sällskap.
Vår lilla Emelie är 18 år nu, Linn och jag gjorde små bakelser av muffins jag bakat. Riktigt goda och väldigt fina!

Nu ska jag snart käka lite pizza med Carro, ska bli sjukt gott.
Imorgon är det skola, det värmer dock att veta att jag inte har något att göra på lektionerna för jag är färdig med allt utom en historiekomplettering. Så sköönt!
På tisdag är det sjöslaget, så då ska vi heja på våra treor. Vi ska ha antingen svart eller vitt på oss, sa de. Det gjorde naturarna liiite förbannade för de hade tydligen tänkt ta svart.
Jaja, det får bli som det blir, hoppas på bra väder bara!

There's just no turning back after your actions

Hej på er!
Idag har varit en dag då jag avverkat ett prov, en uppsats och snart ska lämna in en debattartikel. Det enda jag har kvar att göra i skolväg är nu två nationella prov i spanska samt en historiekomplettering.
Mitt ekonomiprov gick svinbra (tror jag..) och det har jag väl en kompis att tacka för.
Vi hade match nu ikväll på högslätten, jag var inte ens sugen på att spela innan den började men när vi klev ut starkt och ledde första halvlek med 2-1 för att sedan tappa och förlora med 5-2 så kändes det inte som att jag gjort någon större insats. Fick världens smäll på foten och blev tvungen att kliva av. Nu ska jag stoppa i min bettskena och ta mig en god natts sömn. Godnatt!

RSS 2.0