Chasing pavements

Sitter här efter en ultimat första dag på lovet.
Eller ja, ultimat är den väl inte än, men jag har sovit superlänge och legat och kollat på serier hela dagen. Är på väg mot duschen och sedan blir det julkalendern med mor min och efter det väntar en kväll i staden med Josse. Övernattning och stadsbesök imorgon och sedan också The Hobbit imorgon kväll. Dessutom var vi och fikade igår innan jag drog iväg och åt mig mätt för en vecka framöver på farmors köttfärssås!

Vem är bättre att spendera början på lovet med om inte min Josefin?

Julgodis, varför inte?f











Cheesecake @ Emma's

Det var inte det enklaste och jag känner mig som en liten noob men här kommer lite bilder från Emmas födelsedagsfirande.















 

Åt helvete, ja

Jag snackar såklart om designen på den här skitbloggen.
Jag vet att det ser förjävligt ut med rubriken med mera, ska försöka fixa det någon dag när jag orkar, kanske ber Linn om hjälp också.
Så ni vet att det är på g. Nu ska jag äta middag sen dra till Emma och fika.
Pysmys på er!

Tredje advent

Som ni ser på rubriken, och som ni säkert förstått annars också så är det äntligen tredje advent, snart är det dags för jullov, julgodis och annat julmys.
Jag är ledig imorgon och ska klippa mig klockan 15.00, om vädret bara kan lugna sig lite så jag kan rasta min nya kamera en sväng så vore jag väldigt tacksam. Annars får den följa med på sjuttonårskalas hos Emma, och då blir den nog nöjd ändå.
Gud, jag pratar om den som att den har en själ eller något..


Kissen vi en gång kallat för "Björnen".


 



 
 

När mörker och kyla ligger kring vårt hus

Ja, för man kan ju verkligen säga att mörker och kyla ligger kring huset i Älandsbro. Snöstorm hela dagen så någon promenad utomhus blev det ju faktiskt inte och sen på kvällen blev det taco och mys hos Madeleine och Jörgen i Ramsås. Vägen var lagom igensnöad redan när vi åkte upp dit men sedan strax efter tio då vi lämnade huset var det mycket värre. På vår sida av vägen var det minst en meter snö och vi körde fast - trots fyrhjulsdrift. Vi tog oss lös men då var det en som kört fast och blockat vägen så vi kom inte förbi ändå. Vi inväntade hjälp av en bekant med en jeep som spårade åt oss så vi kunde vända och köra tillbaka och lämna fri väg för plogbilen så vi till slut tog oss hem en timme senare.

Får bli lite bilder jag bara knäppte för att prova inställningar och så efter att ha läst handboken idag. Inte mycket för världen, men varför inte dela med mig?



 

Mojsar med murriga bilder

Läste lite om bländare, ISO och slutartid och bestämde mig för att nalle fick vara min modell. Kanske inte riktigt så som jag velat men jag börjar förstå principen.

Som av en slump dök du upp

Blev alltså, helt random så att jag köpte storasysters systemkamera. Vilken hon använt ungefär fem gånger så det känns som ett riktigt bra köp.
Har suttit och fifflat med inställningar men tänker att jag nog inte får så mycket grepp om det i endast lampljus och då det är mörkt ute så jag funderar på att göra ett nytt försök imorgon när det är soligt (hoppas jag att det är åtminstone.)

Nu kommer säkert Fotograf YlvaMinnie sitta och tänka exakt vad som är fel med dessa men jag ber er att observera att jag fortfarande är så nybörjare man kan bli.






Long time no see

Sitter just nu med pappas ipad och kollar på Sons of Anarchy.
Faktiskt sjukt bra serie.

Mamma och pappa har besök och imorgon har jag match, alltså
är det en lugn kväll som gäller. Kan ju vara bra om jag är med hunden så hon inte blir så stressad.
Snart börjar innebandy-VM och det är semifinal Sverige-Tyskland som gäller, hoppas ni har en bra andra advent!
RSS 2.0