Ett sätt att se på saken

Hallådär.. Det var ett tag sen. Skäms på mig, jag vet. Livet har lite för högt tempo för att jag ska hinna med den här lilla skitbloggen. Lovet är fullspäckat, birsta med storasyster och sen pyjamasparty med flickorna imorgon, träning tisdag sen Harry Potter-mara med Josse, träning onsdag, myskväll med Elin torsdag, bio och lite catching up med Jessica på fredag och annars bara chilla och försöka slappna av.

Ska faktiskt sticka nu, sorryråå.

Långa nätter

Så, då sitter jag här för typ femte helgen i rad och är ensam.
Mamma och pappa är borta idag igen (föga oväntat) och jag är lämnad med hunden.
Som vanligt, och tydligen som det borde vara.
Idag hade de inte ens tid att ta ut henne innan de åkte iväg på middag eftersom de skulle varit där för 18.30 och de inte åkt än så jag ska väl ta och göra det.

Alltså framförhållningen i den här familjen är ju fruktansvärd. Jag vet att jag inte är den som alltid är i tid och så, men när det är något viktigt och när folk väntar på mig så skyndar jag mig i alla fall? 
Inte ens när min syster ringer och påminner dem att "nu skulle ni ha varit här för tre minuter sen" så är det särskilt bråttom. Mamma ställer sig och borstar tänderna liksom?

Förlåt, blir bara irriterad på att man måste vänta på dem jämt och tjata ihjäl sig för att de ska åka i tid om man själv vill ha skjuts någonstans. 

Nu ska jag ta ut hunden och äta något. Sen får vi väl se vad kvällen bär med sig. Tänkte köpa chips och dipp, det vore katastrofalt gott att ha till X Factor.

En underbar dag för naturfotografering



















 

När du står ensam kvar på tå

Don't you understand that I'm never changing who I am

Hej på er! Första datorinlägget sen jag for hemifrån i onsdags och tyvärr har jag inte tid att bjussa på några bilder denna ljuva (läs regniga) afton.

Jag har fullt upp med skola och annat krafs, samtidigt som jag ska köpa ny dator imorgon. Det känns lite tufft i plånkan men det är det nog värt. Som Ylva sa: "pengarna är ju inte borta, de har bara förändrats till en dator". Jag kan inte ha sims-lan med den här skrutten i alla fall, den kollapsar ju när som helst.

Skönt att vara hemma och skönt att slippa vara upp i så mycket folk. Nu blir det en dusch och sen sömn.

Footprints in the snow

Nu är jag äntligen hemma, efter lite strul med SJ blev jag sjukanmäld och fick vila upp mig idag.

Mer bilder kommer när jag slår mig ned vid datorn!

RSS 2.0