Don't you know that anything could happen

Fick lite feeling att kolla igenom "gamla" bilder och redigera det lilla jag kan om att redigera. Så här kommer nog en smärre bildbomb med bilder utan någon särskild ordning. Bara för att förvarna er liksom. 
(En del kan ni ha sett liknande av tidigare.)




 
 
 
 
 








 

Only miss the sun when it starts to snow

.. Fast egentligen saknar jag solen redan nu.
Har saknat bloggen. Lite grann det att man inte vet exakt vem som läser, lite det att få känna tangenterna smattra mot fingrarna. Inte så mycket det att man har ett tvång när man säger att man ska göra något. Som nu imorgon då jag ska ta tag i kosten och träningen igen. Men det har jag redan lovat mig själv så det har faktiskt inte så mycket med att lova er, utan jag nämner det mest bara i förbifarten.

Annars är allt bra. Mår bättre och bättre, känner mig mer och mer nöjd med den jag är utan någon särskild känsla att jag måste träna för att komma i form, äta bra för att bli smal. Mer för att jag ska må bra, för ingenting i hela världen kan slå känslan man får efter att ha sprungit en viss sträcka utan att stanna, eller träningsvärken man får efter att ha pressat sig själv på gymmet. 
Jag har fått en helt annan syn på träningen, nu tränar jag för att bli bättre. Snabbare, smidigare, mer uthållig på planen. (Om det blir något lag i vinter, det ser väldigt mörkt ut för tillfället.)

Jag saknar de där rutinerna. Jag är extremt dålig på att hålla dem, så det blir mitt mål fram till nyår. Inte att klara en viss sträcka med löpningen eller en viss tyngd på gymmet, utan att komma in i rutiner som fungerar. Kanske inte så uttänkta och planerade dagar som en del har, för det skulle jag nog aldrig klara av. Jag är en person som älskar att kunna göra det jag känner för, dock skulle jag behöva lagom mycket struktur i vardagen. Det hade jag i våras och det mådde jag bra av, men då blev det så stressigt med skolan att jag behövde prioritera, så både det ena och det andra glömdes bort i kampen av att inte bli så less och stressad att jag skulle ha slutat bry mig.

Har haft en väldigt känslosam vecka med lite humörsvängningar och annat, och som avslut på veckan blev det en jobbhelg och lite One Tree Hill. Ska hoppa i duschen och sen krypa ner i sängen, det är ju trots allt en dag imorgon också! 

 
RSS 2.0