It may sound cheesy...

.. But stars can't shine without darkness.




Ett rätt så dåligt försök att fota lite stjärnor, tålamodet var inte det bästa (har inget tålamod alls över huvud taget i vanliga fall ens). Gav upp rätt fort om man ser på antal bilder, men eftersom jag hade så lång slutartid kändes det som en evighet. I slutändan blev det ungefär två stycken bilder som var rätt ok, hade jag haft mer tålamod och inte varit så trött hade jag nog nått bättre resultat. Men, det finns ju gott om vintertid och kalla, mörka kvällar kvar så jag sparar det. Ylva har säkert några synpunkter på detta, isåfall får hon gärna kommentera eftersom jag strävar efter att bli bättre. Längtar som satan till fotokursen i höst.




We Are The Superlative Conspiracy

Har nu beställt ett par nya hörlurar som bör komma nästa vecka någon gång. Ett par WeSC Tambourine, svarta. De kostar vanligtvis 599 kronor men jag hittade dem på rea och behöver nu bara betala 249! Tjoho!

Närå, men jag har ju länge tänkt att det skulle vara skönt med nya hörlurar, så det blir bra nice det.
Äntligen är det fredag, och imorgon blir det av mot staden för att se herrarnas match mot Alnö (vilket egentligen borde vara "våra" herrar, men IBC kommer ju alltid vara dem vi hejar på) och efter det iväg och fira Miriam som fyllde 18 år igår. Spenderar sedan natten hos Linn, vilket var väldigt längesen och kommer bli sjukt mysigt.

Ha en lika trevlig helg som jag hoppas få!

That's where my demons hide

Blev lite smått sugen på att känna mig musikalisk så jag drog fram min guitarra och spelade och sjöng lite. Nackdelen är ju den att jag inte är så värst bra på gitarr och egentligen tvivlar på om min röst är så mycket att ha också men jag blev sugen så that's what went down.

Funderar allvarligt talat på vad jag ska göra med mina pengar för tillfället.
Jag har pengar sparade, så jag skulle kunna köpa en TV nu om jag vill, men min mor och far ska eventuellt byta sin snart så då får jag ta deras. Är sugen på ett par bra hörlurar, Urban Ears som jag suktat efter i flera år. Nya träningskläder.
Jag vet liksom inte. Känns som att jag bör investera i lite saker som är bra i vardagen också, något som gör mig glad. Och bra hörlurar lär ju vara rätt nice, med tanke på att man helt glömmer bort begreppet "bas" när man använder apples vita. 

Men, så är ju jag också känd för att inte kunna hålla i mina pengar. Som mina föräldrar sagt sen jag var liten "det brinner i plånboken". 

Dock tror jag faktiskt att det får bli ett par nya löpartights, det har jag nog förtjänat. Om inte annat får jag så lov att förtjäna det.

Jag måste i vilket fall köpa hårfärg på stan imorgon, för det här går icke. Intensivtoning eller färg? Intensivtoning är ju lättare att bli av med.. men.. Ja. 

Åh, denna tankspridda hjärna.

You don't want to be alone

Sitter här med en tekopp och känner mig mysig i mina nya pyjamasbyxor och mina gosiga duntofflor.
Sov länge idag eftersom jag hade migrän hela natten och blev då hemma från skolan. Nu var det liksom tänkt att jag skulle vara poetisk och inspirerad till att blogga mycket men ni vet ju lika väl som jag att jag inte fungerar riktigt så.
Har i alla fall köpt två nya träningströjor, och oj vad jag blev sugen på att gå till gymmet då. Vem vill inte vara en stor lila färgklick i tillvaron som dessutom gör alla andra svartklädda tråkisar glada liksom?
Imorgon efter skolan är det tänkt att jag ska köra ett pass ben/mage och sedan ska jag väl träna innebandy på kvällen också.
Åh, jag mår så bra nu. Fysiskt mår jag riktigt bra nu, psykiskt mår jag okej. Det hade kunnat vara bättre, but hey, I've been worse.

RSS 2.0