För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna







 
 
 

This one's for the outcast, for those about to fall

Arbetspasset gick ganska smärtfritt fram, en och annan person som var otrevlig men det vägdes upp av alla trevliga, härliga stammisar vi har.

Sitter nu och ska försöka installera The Sims 3 och sedan ska eventuellt pappa och jag övningsköra en sväng.
Ska bli skönt att sova ikväll, så får vi se om jag tar mig upp till gymmet imorgon förmiddag.

Vi kommer inte backa för nått, eller nån inte nånting alls

Goddagens! Idag är en ganska tråkig dag får jag väl lov att säga.
Efter en vecka av stekande sol är det väldigt lätt att regnet och molnen drar ner humöret.

Däremot så anlände min dator idag, och den är bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Jag har installerat de mest väsentliga programmen nu, spotify, vlc med mera. Jag börjar jobbet om 20 minuter så det är dags att ta ut hunden och dra på lite smink. Hoppas att det här passet går snabbt, är inte sugen på att vara bland folk idag.
Jaja, jag ska väl göra det som ska göras nu. Det är inte så populärt att bli sen.

Ha en fin måndag!

Are you strong enough to find another way?

Först och främst apropå bilden med Lorentz & Sakarias så ber jag hemskt mycket om ursäkt för att jag såg ut som röv.

Sitter här och ska alldeles strax tvätta ansiktet och krypa till kojs, ladda inför morgondagen. Mest troligt (har iallafall FÖRSÖKT lova mig själv) blir det ett gympass innan jobb 14-19, och om det inte blir det måste jag dammtorka och städa rummet. Ser ut som jag vet inte vad och det vore skönt att slippa det precis innan mamma och pappa kommer hem igen.

P.S, har hållit utmaningen än så länge, inget godis, läsk eller glass. HEJA MIG! Har dessutom upptäckt att det är bra att försöka begränsa sig lagom mycket, istället för eat clean-challenge jag försökte mig på förut då jag förbjöd mig själv nästan allt. Liksom att jag försöker kicka själva sockerberoendet först och främst. Risken är att man ger upp helt och släpper allt istället för att hålla det på en rimlig nivå annars.

Sov gott!

Radioactive

Hej på er! Brukar kunna ha lite bloggpauser här och där men det här är nog det extremaste hittills.
Mycket har hänt sen vi sågs sist. Jag har blivit moster, majoriteten av mina vänner har tagit studenten, jag har börjat jobba och jag har varit på Sundsvalls Gatufest med sjukt härliga människor.

För det första har världens underbaraste systerson Melker kommit till världen, den 11:e april 2013. En dag efter min storasyster som (precis som vi alla) blev lättad att lillkillen fick en egen dag, även om det hade varit en fin födelsedagspresent.
Jag sitter just nu och lyssnar på lite musik, bloggar och kollar runt på weheartit och annat fint samt laddar litegrann inför Melkers dop imorgon. Kamerabatteriet ligger på laddning och förhoppningsvis får jag tummen ur arslet och lägger upp lite bilder här.
Annars händer det inte så mycket, livet flyter på som vanligt med jobb, kompisar och träning. Försöker hinna med så mycket som möjligt men det blir kanske inte så mycket av allt som jag kanske skulle velat.

Många av mina äldre vänner har börjat planera flyttar, studier och framtiden och jag känner att det kanske är dags att jag börjar fundera lite jag också. Är väldigt sugen just nu att dra utomlands något år efter studenten och jobba som reseledare eller något annat kul, för att uppleva lite innan man sätter igång med plugg och annat på riktigt.
Dags att krypa till kojs, ha en väldigt bra helg!

RSS 2.0