I'm gonna meet you one day

Lite brist på bloggande men jag lever och jag mår bra!
Myshelg med Matilda (fredag) och kusinen (lördag) och sedan lite allmänt slappande i veckan, gjort klart det sista skolarbetet, haft utvecklingssamtal och har nu bokat studiebesök på Kristinaskolan.
Har lite matematik att göra så jag tänkte vara flitig och göra det efter att ha ätit pölsa och gått en lugn kortare promenad med min moder.

Snart åker Josse till Egypten och jag kommer sakna henne något enormt!! Provade för övrigt latte med hasselnötssmak på Waynes med henne igår, BLAND DET GODASTE KAFFET JAG DRUCKIT! Rekommenderas verkligen!

Oskar Linnros

Eftermiddagen har spenderats med min mor kikandes på One Tree Hill samtidigt som vi fixade naglarna lite och provade de nya penslarna. Nu ligger jag och slötittar på vampire diaries och ska alldeles strax kliva upp och äta pannkaka.

För övrigt, Oskar Linnros har släppt nytt! Lyssna, helt fantastiskt bra!

Adidas

Så var jag plötslgt 700 kronor fattigare.. Jag är dock nöjd, ordinarie pris på pjucksen är 1299. Och som de gamla såg ut, så..
Ska försöka ta en liten powernap nu innan jag far in på träning och inviger dem, en väldigt bra tisdag blev detta!

Skoinhandling

Just nu: skoprovning med Matilda på stan. To be continued..

Innebandyhelg

Helgen har tillbringats till största del i innebandyns väder.
Igår spelade vi vår egna match och idag tittade jag på när herrarna här i stan spelade mot Sundsvalls IBF.

Herrarnas match var sjukt bra och hela läktarna skakade när det stod 8-8 och var tre minuter kvar av matchen. Alla var inställda på förlängning och därför kom det som en chock när Sundsvall fick en kontring och gjorde 8-9 när det klockan stod på 19.59. En riktig sån match som bara händer i filmer, typ. Hade klockan ringt en hundradels sekund tidigare hade inte målet hunnit räknas..
Aja, sånt som händer, bara för grabbarna att ladda om. Nu ska jag se om jag kan övertala min mor och far att ha lite filmmys.

14-6

Matchen idag slutade alltså (som ni säkert förstår av rubriken) 14-6 till oss. Vi spelade inte superbra men vi fick till spelet då och då när vi lugnade ner oss och höll boll. Vår målis var lika grym som vanligt och vi är så glada att ha henne!

Syrran kom förbi en stund på eftermiddagen och sedan kom Josse och hade lite lördagsmys med mig. Riktigt härligt, längtar nu efter en god natts sömn!

'Till I collapse

Sitter nu i bilen påväg in mot stan för att hämta upp Milly innan vi rullar vidare ner mot Sundsvall.
Alla har vi pluggat in våra lurar och lyssnar på musik som vi blir taggade av. För min del är det för tillfället Eminem, lite blandad RnB och ibland lite Rise Against. De här tre poängen ska med oss hem idag!

Let me love you

Think about the stories that we could have told

Sitter och ska alldeles strax spurta igång med plugget innan det blir födelsedagsfirande i Ramsås och sedan träning med gotjejerna. 

Följde med Evis bort till ica efter vi hoppat av bussen och kom hem med en påse naturgodis och smultrondryck (antar att det är typ lika onyttigt som saft men ändå) för att motivera mig med plugget. Nu ska jag skriva en redovisning om Flugornas Herre.

För om du bara skulle våga, skulle jag våga med dig

Det har nu gått ett tag sen senaste uppdateringen och jag ska försöka bli bättre. Har bara inte varit på något särskilt humör för att varken vara upp i folk eller göra något alls så därför tänkte jag att min omgivning inte var något att dela med sig av ändå. 

I vilket fall kom mina nya hörlurar i tisdags, de var inte riktigt som jag tänkt mig men sååå jävla bra ändå!

Har fått ett sånt jävla sug för musik, nästan så jag längtar tills de dagar då jag får åka bussen som går klockan 07.30 ensam och bara sitta och ta in alla intryck. Ojoj.


RSS 2.0